Program

Activity Venue Day Start Finish Duration
ENTRANT VEHICLE PRE- JUDGINGLCWednesday02/09/2020 04:00pm02/09/2020 08:30pm4hrs 30mins
LOCAL ENTRANT SCRUTINEERING   * Pre entered Entrants and timeslots onlyLCWednesday02/09/2020 04:00pm02/09/2020 08:30pm4hrs 30mins
LOCAL ENTRANT SCRUTINEERING  * Pre entered Entrants and timeslots onlyLCThursday03/09/2020 09:00am03/09/2020 06:00pm9hrs
ENTRANT VEHICLE PRE- JUDGINGLCThursday03/09/2020 09:00am03/09/2020 06:00pm9hrs
ASID SCRUTINEERINGASIDThursday03/09/2020 12:00pm03/09/2020 04:00pm4hrs
ENTRANT VEHICLE PRE- JUDGINGLCFriday04/09/2020 09:00am04/09/2020 03:00pm6hrs
ENTRANT SCRUTINEERINGLCFriday04/09/2020 09:00am04/09/2020 04:00pm7hrs
ASID SCRUTINEERING ASIDFriday04/09/2020 12:00pm04/09/2020 04:00pm4hrs
ASID PIT GATES OPEN - Burnout CompetitorsASIDFriday04/09/2020 04:00pm04/09/2020 04:00pm
ASID PUBLIC GATES OPEN ASIDFriday04/09/2020 05:00pm04/09/2020 05:00pm
SHOW CAR FINALISTS SETUP *NOT OPEN TO PUBLIC*BPFriday04/09/2020 05:00pm04/09/2020 08:00pm3hrs
BURNOUT COMPETITION QUALIFYINGASIDFriday04/09/2020 05:30pm04/09/2020 08:30pm3hrs
BURNOUT MASTERS QUALIFYINGASIDFriday04/09/2020 09:00pm04/09/2020 11:00pm2hrs
ASID PUBLIC GATES CLOSEASIDFriday04/09/2020 11:30pm04/09/2020 11:30pm
ASID PIT GATES OPEN - Drag Racing CompetitorsASIDSaturday05/09/2020 07:30am05/09/2020 07:30am
BP Gates Open to Entrant VehiclesBPSaturday05/09/2020 08:00am05/09/2020 08:00am
ASID PUBLIC GATES OPENASIDSaturday05/09/2020 08:30am05/09/2020 08:30am
SHOW CAR DISPLAYBPSaturday05/09/2020 09:00am05/09/2020 03:00pm6hrs
BP Public Gates Open BPSaturday05/09/2020 09:00am05/09/2020 09:00am
GRUDGE RACING FUN RUNS - Session 1/2 (ASID)ASIDSaturday05/09/2020 09:00am05/09/2020 12:30pm3hrs 30mins
SHANNONS SHOW N SHINEBPSaturday05/09/2020 09:00am05/09/2020 01:00pm4hrs
GREAT NORTHERN 4WD COURSE OPERATIONAL Session 1/2BPSaturday05/09/2020 09:00am05/09/2020 12:30pm3hrs 30mins
THRIFTY GRASS DRIVING EVENTS (session 1) BPSaturday05/09/2020 09:00am05/09/2020 12:30pm3hrs 30mins
THRIFTY GRASS DRIVING EVENTS (session 2) BPSaturday05/09/2020 01:00pm05/09/2020 03:00pm2hrs
YEPERENYE SHOPPING CENTRE STREET PARADE FORM UP BPSaturday05/09/2020 01:00pm05/09/2020 04:00pm3hrs
GREAT NORTHERN 4WD COURSE OPERATIONAL session 2/2BPSaturday05/09/2020 01:00pm05/09/2020 03:00pm2hrs
GRUDGE RACING FUN RUNS - Session 2/2 (ASID)ASIDSaturday05/09/2020 01:00pm05/09/2020 03:00pm2hrs
ASID PUBLIC GATES CLOSEASIDSaturday05/09/2020 03:00pm05/09/2020 03:00pm
ASID PIT GATES OPEN - Drag Racing CompetitorsASIDSaturday05/09/2020 04:00pm05/09/2020 04:00pm
YEPERENYE SHOPPING CENTRE STREET PARADECitySaturday05/09/2020 05:00pm05/09/2020 06:15pm1hr 15mins
ASID PUBLIC GATES OPENASIDSaturday05/09/2020 06:30pm05/09/2020 06:30pm
BP PUBLIC GATES CLOSEBPSaturday05/09/2020 07:00pm05/09/2020 07:00pm
HEAVY HITTER DRAG RACING (ASID)ASIDSaturday05/09/2020 07:30pm05/09/2020 10:00pm2hrs 30mins
ASID PUBLIC GATES CLOSEASIDSaturday05/09/2020 10:30pm05/09/2020 10:30pm
ASID PIT GATES OPEN - Drag Racing Finalists and Burnout CompetitorsASIDSunday06/09/2020 07:30am06/09/2020 07:30am
BP Gates Open to Entrant VehiclesBPSunday06/09/2020 07:30am06/09/2020 07:30am
DRAG RACING COMPETITION- STREET & PROASIDSunday06/09/2020 08:30am06/09/2020 11:00am2hrs 30mins
ASID PUBLIC GATES OPENASIDSunday06/09/2020 08:30am06/09/2020 08:30am
LASSETERS MOTORKHANALCSunday06/09/2020 10:00am06/09/2020 12:00pm2hrs
ROAD TO GRAND CHAMPION DRAG RACINGASIDSunday06/09/2020 11:00am06/09/2020 11:30am 30mins
ROAD TO GRAND CHAMPION- MOTORKHANALCSunday06/09/2020 12:00pm06/09/2020 12:30pm 30mins
BP PUBLIC GATES OPENBPSunday06/09/2020 12:00pm06/09/2020 12:00pm
SHANNONS SHOW N SHINEBPSunday06/09/2020 12:00pm06/09/2020 04:00pm4hrs
BURNOUT COMPETITION FINALSASIDSunday06/09/2020 12:00pm06/09/2020 02:00pm2hrs
THRIFTY GRASS DRIVING EVENTS (session 1)BPSunday06/09/2020 12:30pm06/09/2020 01:30pm1hr
GREAT NORTHERN 4WD COURSE OPERATIONALBPSunday06/09/2020 12:30pm06/09/2020 04:00pm3hrs 30mins
ROAD TO GRAND CHAMPION- GRASS DRIVINGBPSunday06/09/2020 01:30pm06/09/2020 02:00pm 30mins
BURNOUT MASTERS FINALSASIDSunday06/09/2020 02:00pm06/09/2020 03:00pm1hr
THRIFTY GRASS DRIVING EVENTS (session 2)BPSunday06/09/2020 02:00pm06/09/2020 04:00pm2hrs
ASID PUBLIC GATES CLOSEASIDSunday06/09/2020 03:00pm06/09/2020 03:00pm
BP PUBLIC GATES CLOSEBPSunday06/09/2020 04:00pm06/09/2020 04:00pm